Till slut straffades Hanif Bali av moderatledningen, men vad var det i Carl Bildts utrikesgärning som ansågs vara fel? Panelen går på djupet med senaste Bali-bataljen.

Svensk narkotikapolitik är sträng, med internationella mått. Men narkotikadödligheten tillhör de högsta i Europa. Det är inte alls humant, enligt panelen.

Kan det bli studiero och ordning i skolan om det blir böter för att en lärare lyfter upp en olydig elev med hjälp av ett ”brottargrepp”? Och hur var det nu med skärmar och förskolebarn?

Veckopanelen består den här gången av Thomas Mattsson, före detta chefredaktör på Expressen, Ann Heberlein, teologie doktor i etik och aktiv i Moderaterna och Klas Eklund, ekonomisk nestor, författare och med ett förflutet inom Socialdemokraterna och just nu utredare av en ny skattereform.

Panelen tar sig också an finansministerns beskrivning av Sveriges ekonomiska framtid, att frågan om att utvisa den förvarstagne imamen och två till hamnar i regeringens knä och utrikesminister Margot Wallströms besök i veckan av hennes iranske kollega. Missa inte heller Veckans ord mot slutet av podden. Programledare är Staffan Dopping.