Kvartals nyhetsbrev

Tack!

Välkommen som prenumerant på Kvartals nyhetsbrev.

Skip to content
Prova Kvartal Total i en månad helt gratis!
Prova Kvartal Total i en månad helt gratis!
Krönika |

Ett litet mediehus med stor räckvidd

Vid vårt senaste måndagsmöte kunde vår webbanalytiker Viktor Barth-Kron (ja han gör det också, nej vi har ingen annan som gör sådant) glädja oss med nyheten att Kvartal hade rekordstor trafik under september månad. Det betyder att allt fler allt oftare tar del av den journalistik vi bjuder på.

Av Jörgen Huitfeldt | 20 oktober 2019
Jörgen Huitfeldt är chefredaktör på Kvartal.
ProfilLästid 3 min Skärmläsarvänlig
I korthet
Det gläder oss förstås och fick mig att reflektera över hur en redaktion med bara fyra journalister kan producera så relativt mycket varje vecka: Vi publicerar i genomsnitt fem texter, två och en halv poddar (Fredagsintervjun, Veckopanelen och Den Svenska Modellen) samt ett kort videoprogram (Veckan med Viktor). Vecka efter vecka.

Utan att gå in i alltför generande jämförelser med andra redaktioner vågar jag säga att vi lyckas förena kvalitet och effektivitet på ett sätt som få andra gör. Helt enkelt för att vi är hängivna och lustdrivna och därför lägger all vår kraft på innehållet.

Ett mycket tydligt tecken på att Kvartals få medarbetare gör stort avtryck är att vi också är efterfrågade som föreläsare och kommentatorer utanför våra egna kanaler. Ola Wong är en flitigt förekommande gäst i såväl radio som TV.

Läs mer Visa mindre