Kvartals nyhetsbrev

Tack!

Välkommen som prenumerant på Kvartals nyhetsbrev.

Skip to content

.

Veckopanelen

I Veckopanelen sammanfattar Kvartal den gångna veckan med hjälp av erfarna och skarpögda profiler från olika delar av samhället.

Veckopanelen

I Veckopanelen sammanfattar Kvartal den gångna veckan med hjälp av erfarna och skarpögda profiler från olika delar av samhället.

Veckopanelen5 juli 2018

Veckopanelen Special: Hur ska S möta SD:s frammarsch?

Laddar ...
Ett ämne, tre experter. I första Veckopanelen Special möts Markus Uvell, opinionsanalytiker och författare, Widar Andersson, chefredaktör Folkbladet (S), och Ann-Cathrine Jungar, docent i statsvetenskap, för att tala om S tapp till SD. Programledare är Jörgen Huitfeldt och vid hans sida finns Paulina Neuding.

Fler avsnitt

Veckopanelen17 februari 2024

Man ifrågasätter budbäraren i stället för budskapet

Laddar ...
Veckopanelen med Thomas Gür, Kajsa Dovstad och Gunnar Wetterberg under ledning av Magnus Thorén. I Tyskland har frågan om egna kärnvapen väckts efter Trumps uttalande. Kriminalvården går upp i stabsläge på grund av platsbrist. Regeringen aviserar den största förändringen av a-kassan på 40 år. Jamal El-Haj är en huvudvärk för Magdalena Andersson och S, liksom partiledarens uttalanden om debattören Henrik Jönssons finansiering.

Veckopanelen10 februari 2024

Migrationsverkets rutiner ledde till att vi har spioner i landet

Laddar ...
Veckopanelen med Lisa Pelling, Ashkan Fardost och Katarina O'Nils Franke under ledning av Staffan Dopping. Ett iranskt par utgjorde en sovande terrorcell i Sverige efter att ha beviljats asyl av Migrationsverket, som trodde att de var afghaner. Miljöpartiets språkrör Märta Stenevi lämnar sin post. Tidöpartiernas lagförslag om säkerhetszoner är klart och triggade i gång en hätsk debatt om kepsar och märkeskläder. Regeringen avskaffar Sis-hemmen, och kung Charles har berättat att han har cancer.

Veckopanelen3 februari 2024

Det har aldrig varit artistupprop mot rysk medverkan i ESC

Laddar ...
Veckopanelen med Anna Helsén, Lars Adaktusson och PM Nilsson under ledning av Staffan Dopping. EU-ledarna samlade sig till ett flerårigt mångmiljardstöd till Ukraina. Kom Sverige närmare Nato efter Ulf Kristerssons träff med Viktor Orbán? SVT avser inte att tillmötesgå 1 005 artister som kräver att Israel utesluts ur Eurovisionfinalen. Ungdomsbarometern visar att ungas tro på politik och demokrati är i avtagande. Panelisterna sätter också betyg på statsministerns omtalade fikavideo.

Veckopanelen27 januari 2024

Det är en osund partikultur som blir blottlagd

Laddar ...
Veckopanelen med Vesna Prekopic, Hanif Bali och Nils Funcke under ledning av Staffan Dopping. Så kom till slut ett positivt Natobesked från Turkiet, även om Ungerns ja till Sverige verkar aningen osäkert. Sara Skyttedal slog tillbaka mot Ebba Busch och hävdar att partiledaren är flexibel med sanningen. Sverige utsätts för massiva cyberattacker. Donald Trump hånar sin republikanska medtävlare Nikki Haley. Ulf Kristersson har fyllt 60 år – förtjänar statsministern epitetet Party-Uffe?

Veckopanelen20 januari 2024

Det är skamlöst av Socialdemokraterna

Laddar ...
Veckopanelen med Lars Calmfors, Josefin Utas och Philip Botström under ledning av Magnus Thorén. Socialdemokraterna har alltid stått för en stram migrationspolitik, hävdade partiledaren Magdalena Andersson i veckan. Vad riskerar partiet med den historieskrivningen? Överskottsmålet för statens finanser ser ut att hotas, Vänsterpartiet vill porta Israel från Eurovision – och hur kommer tidigare panelisten Alice Teodorescu Måwe klara sin nya roll som KD-politiker?
Fler avsnitt

Har du redan ett konto?
Skapa ett gratiskonto för att lyssna på Kvartals poddar helt kostnadsfritt
* Genom att skapa ett gratiskonto prenumererar du på vårt kostnadsfria nyhetsbrev – avsluta när du vill.