Kvartals nyhetsbrev

Tack!

Välkommen som prenumerant på Kvartals nyhetsbrev.

Skip to content

.

Veckopanelen

I Veckopanelen sammanfattar Kvartal den gångna veckan med hjälp av erfarna och skarpögda profiler från olika delar av samhället.

Veckopanelen

I Veckopanelen sammanfattar Kvartal den gångna veckan med hjälp av erfarna och skarpögda profiler från olika delar av samhället.

Veckopanelen11 januari 2020

Veckopanelen: För Socialdemokraterna är regeringsbildningen lite som Zlatanstatyn

Laddar ...
Veckopanelen med Alice Teodorescu, Inga-Britt Ahlenius och Daniel Suhonen om Iran-krisen, stoppet för nya religiösa friskolor och det svaga stödet för "januariavtalet".

Fler avsnitt

Veckopanelen25 maj 2024

Tonen mellan partiledarna var helt ovärdig

Laddar ...
Veckopanelen med Stina Oscarson, Sara Kristoffersson och Gunnar Hökmark under ledning av Staffan Dopping. Ännu en vecka ägnas det politiska samtalet till stor del åt den trollfabrik, som enligt Jimmie Åkesson inte existerar. Nooshi Dadgostar undrar i riksdagens partiledardebatt om Ulf Kristersson kan garantera att EU-valet blir fritt och rättvist. Sveriges negativa hållning till dödshjälp aktualiseras genom SVT-filmen om pianisten Stefan Nilssons självvalda död, och LO:s val av ordförande illustrerar vad en inte erkänd ungdomssynd kan betyda när man söker en förtroendepost.

Veckopanelen18 maj 2024

Det här är ju förtroendeskadligt åt alla håll

Laddar ...
Veckopanelen med Lisa Pelling, Catarina Kärkkäinen och Stefan Stern under ledning av Staffan Dopping. Hur är det med Sverigedemokraternas trollfabrik? Ett tag såg det ut som om Tidösamarbetet var hotat av Kalla Faktas avslöjanden, men vem trollar vem? Både Magdalena Andersson och Jimmie Åkesson talar om att det pågår en påverkansoperation. SD:s kommunikationschef anser att TV4 har satt en ny ribba för vad journalister kan göra. Dessutom om public service' framtid, brottsmisstanken mot fd rikspolischefen och tältläger på svenska universitet.

Veckopanelen11 maj 2024

Den frågan borde inte ha ställts

Laddar ...
Veckopanelen med Lars Calmfors, Anna-Karin Wyndhamn och Philip Botström under ledning av Staffan Dopping. Spänd stämning och massivt polisuppbåd i Malmö inför Eurovisionfinalen i Malmö. TV4 har infiltrerat Sverigedemokraterna, men vad var det som Kalla Fakta avslöjade? Riksbanken sänkte styrräntan, Vänsterpartiet sliter med sitt nya partiprogram, och Ryssland planerar attacker och sabotage i Europa.

Veckopanelen4 maj 2024

Polisen måste ha en viss kontroll på sina anställda – punkt

Laddar ...
Veckopanelen med Lasse Stjernkvist, Ashkan Fardost och Hanna Wagenius under ledning av Staffan Dopping. Om polisanställda som läcker hemlig information till gängkriminella, kravaller på USA-universitet, växande antisemitism, säkerheten vid ESC i Malmö och MP:s nya språkrör. Plus Magdalena Anderssons första maj-utspel om att utesluta EU-länder som nedmonterar demokratin, och regeringens förslag om att göra det lättare att utvisa utlänningar som dömts för brott.

Veckopanelen27 april 2024

Vi behöver kräva mer än bara upprördhet

Laddar ...
Veckopanelen med Helena Dyrssen, Torbjörn Hållö och Thomas Gür under ledning av Jörgen Huitfeldt. Uppdrag gransknings intervjuer med aktiva gängkriminella ger en unik inblick i deras skeva värld. USA:s hjälppaket är till sist på väg till Ukraina, men kommer det för sent? Och borde Kulturhuset i Stockholm be om ursäkt för sin ursäkt efter debatten om N-ordet?
Fler avsnitt

Redan prenumerant?
Testa Kvartal Total!
Första månaden gratis
Ingen bindningstid.
Till erbjudandet
Eller vill du bara läsa denna artikel?
Har du redan ett konto?
Skapa ett gratiskonto för att lyssna på Kvartals poddar helt kostnadsfritt
* Genom att skapa ett gratiskonto prenumererar du på vårt kostnadsfria nyhetsbrev – avsluta när du vill.