Kvartals nyhetsbrev

Tack!

Välkommen som prenumerant på Kvartals nyhetsbrev.

Skip to content
Nytt från redaktionen

Kvartal växer och åker till Bokmässan

Av Kvartal  | 16 september 2019
Eventuella åsikter och slutsatser i texten är skribentens egna.
ProfilLästid 2 min Skärmläsarvänlig
I korthet
I våras växte Kvartal med två nya medarbetare, Viktor Barth-Kron och Ola Wong. En mycket påtaglig följd av det var vi sedan dess har kunnat erbjuda vår publik betydligt mer och bredare journalistik än tidigare.

Det är med stor glädje vi nu kan berätta att vårt senaste nyförvärv är expert på ett område vi hittills inte har kunnat prioritera – att bättre nå ut med vårt innehåll.

Maria Källsson

– Kvartal står för det jag saknat i svenskt medielandskap. God journalistik med integritet som tillåter läsaren och lyssnaren att tänka efter själv, säger Maria Källsson.

Maria Källsson, som närmast kommer från jobbet som vd för Tillväxt Lidköping, var under fem år ansvarig för ett av Sveriges största evenemang, Bokmässan i Göteborg.

– Mitt uppdrag är tydligt – att få fler att ta del av Kvartals digra material. Tillsammans med en namnkunnig redaktion ser jag fram emot att ta mig an denna spännande och viktiga ut

maning, säger hon.

Att Maria Källsson nu går till Kvartal ger oss helt nya möjligheter att arbeta med att göra Kvartal mer känt – och ett erbjudande som borde vara oemotståndligt för många: Högkvalitativ journalistik som du kan ta del av helt gratis.

Extra roligt är det att Maria hoppar på Kvartaltåget precis nu när vi för första gången är närvarande just på Bokmässan i Göteborg. I samarbete med bokförlaget Mondial finns vi på plats för att möta vår publik och från vår gemensamma scen kommer vi bland annat att bjuda på åtta intervjuer med högaktuella personer.

Under Bokmässan kommer också en tryckt specialutgåva av Kvartal finnas till försäljning. Den innehåller ett urval av de texter vi publicerat under 2019 samt två nyskrivna artiklar av namnkunniga skribenter.

Jörgen Huitfeldt, chefredaktör Kvartal

 

Redan prenumerant?
Du har läst en olåst artikel från Kvartal
Prenumerera för att få ta del av alla texter och poddar från Sveriges vassaste mediehus.

Redan prenumerant?
Testa Kvartal Total!
Första månaden gratis
Ingen bindningstid.
Till erbjudandet
Eller vill du bara läsa denna artikel?
Har du redan ett konto?
Skapa ett gratiskonto för att lyssna på Kvartals poddar helt kostnadsfritt
* Genom att skapa ett gratiskonto prenumererar du på vårt kostnadsfria nyhetsbrev – avsluta när du vill.