Kvartals nyhetsbrev

Tack!

Välkommen som prenumerant på Kvartals nyhetsbrev.

.

Redaktionen tipsar

I podden “Redaktionen tipsar” samlas delar av redaktionen runt mikrofonerna för att tipsa om texter från den gångna månaden. 

Redaktionen tipsar

I podden “Redaktionen tipsar” samlas delar av redaktionen runt mikrofonerna för att tipsa om texter från den gångna månaden. 

Redaktionen tipsar om artiklar och annat värdefullt från augusti månad. Här möts några av Kvartals medarbetare för att tala sig varma för några av sina favoriter ur Kvartals eget och andras utbud från den gångna månaden. För tipsen idag svarar vikarierande textredaktör Elisabeth Precht, webbredaktör Frida Eckermann och chefredaktör Jörgen Huitfeldt.

Fler avsnitt

Redaktionen tipsar om artiklar och poddar från maj månad. Här möts några av Kvartals medarbetare för att tala sig varma för några av sina favoriter ur Kvartals eget och andra mediers utbud från den gångna månaden. För tipsen svarar vetenskapsredaktör Henrik Höjer, poddredaktör Staffan Dopping och Maria Källsson som ansvarar för marknad och utveckling på Kvartal.
Redaktionen tipsar om artiklar och poddar från april månad. Här möts några av Kvartals medarbetare för att framhålla några favoriter ur utbudet från den gångna månaden. För tipsen svarar Kvartals webbredaktör Frida Eckermann, kulturredaktör Ola Wong och vikarierande textredaktör Elisabeth Precht.
Det här är tredje upplagan av en ny poddsatsning från Kvartal för i år: "Redaktionen tipsar". Här talar tre av Kvartals medarbetare om sina favoriter ur utbudet från den senaste månaden. För tipsen svarar Ola Wong, kulturredaktör och Maria Källsson, marknadsansvarig. Men i detta avsnitt har vi också en specialinbjuden gäst i form av Carolin Ekman som arbetar med frågor kring sexuell hälsa och sexuella rättigheter och är en hängiven följare av Kvartal.
Det här är andra utgåvan av podden "Redaktionen tipsar", och här talar tre av Kvartals medarbetare om sina favoriter ur utbudet från den senaste månaden. För tipsen svarar Elisabeth Precht, textredaktör, Erik Augustin Palm, vikarierande kulturredaktör och Frida Eckermann, webbansvarig.
I nya podden "Redaktionen tipsar" pratar vi om några av de texter som våra redaktörer särskilt vill hålla fram. För dig som följer och gillar Kvartal blir podden också en möjlighet att få veta mer om hur redaktionen tänker och resonerar. I denna månads avsnitt: Om våra texter kring Donald Trump och Sveriges coronastrategi. Här hittar du länkar till de texter vi tipsar om: https://bit.ly/3qzmhps
Fler avsnitt