Kvartals nyhetsbrev

Tack!

Välkommen som prenumerant på Kvartals nyhetsbrev.

.

Texter inlästa av Johan Rabaeus
och Marika Lagercrantz

Lyssna på essäer och analyser inlästa av Sveriges främsta skådespelare.

Texter inlästa av Johan Rabaeus
och Marika Lagercrantz

Lyssna på essäer och analyser inlästa av Sveriges främsta skådespelare.

.

Expertpanelen om skolan

2018-09-08
I den sista expertpanelen inför valet tar sig Kvartal an skolan. Med hjälp av fyra av landets främsta experter på området reder Staffan Dopping ut såväl skolans nuvarande status som de faktorer som lett oss till dagens situation.

Fler avsnitt

Uppropet på SR är exempel på hur svenska journalister tar allt större intryck av USA, tycker Jörgen Huitfeldt. Jonas Nordling fascineras av professorn som ville lagstifta fram god journalistik.
Ylva Johanssons migrationspakt – hur kommer den att fungera? Ta en öl på fredag och rädda försvaret! Riktig sossepolitik? Fullt i fängelserna – Kriminalvården i stabsläge. Veckopanelen med Ebba Witt-Brattström, Sven Otto Littorin och Thomas Mattsson.
I debatten läggs stort fokus på polisen. Men det är Tullverket som ska bromsa inflödet av narkotika och vapen. Har de förutsättningar att klara sitt uppdrag?
Budgetutspelen haglar. Moderaterna utlovar mönsterbrytande lagändringar mot grövsta brottsligheten. Finns det liv på Venus? Veckopanelen med Maria Wetterstrand, Henrik Jönsson och Daniel Suhonen.
Invandraren och flyktingadvokaten Nima Rostami har sett svensk migrationspolitik inifrån. Varför har de erfarenheterna lett honom till Sverigedemokraterna?
Fler avsnitt