Kvartals nyhetsbrev

Tack!

Välkommen som prenumerant på Kvartals nyhetsbrev.

.

Texter inlästa av Johan Rabaeus
och Marika Lagercrantz

Lyssna på essäer och analyser inlästa av Sveriges främsta skådespelare.

Texter inlästa av Johan Rabaeus
och Marika Lagercrantz

Lyssna på essäer och analyser inlästa av Sveriges främsta skådespelare.

.

Podd: Expertpanelen 1 – går det bra för Sverige?

2018-08-18
John Hassler, professor i ekonomi, Annika Wallenskog, chefsekonom på SKL och Tino Sanandaji, nationalekonom och fil dr, går på djupet om svensk ekonomi tillsammans med Staffan Dopping. Hör dem i Kvartals nya valpodd Expertpanelen här.

Fler avsnitt

Budgetutspelen haglar. Moderaterna utlovar mönsterbrytande lagändringar mot grövsta brottsligheten. Finns det liv på Venus? Veckopanelen med Maria Wetterstrand, Henrik Jönsson och Daniel Suhonen.
Invandraren och flyktingadvokaten Nima Rostami har sett svensk migrationspolitik inifrån. Varför har de erfarenheterna lett honom till Sverigedemokraterna?
Varför anammar journalister ofta ett röstmanér typiskt för den genre de verkar inom? Och finns det en gräns för hur transparent man bör vara som journalist?
Dags att räkna Sveriges invånare, enligt både S och M. Vad betyder Stefan Löfvens ord om invandring och brottslighet? Och är det hets mot folkgrupp att bränna en bok? Veckopanelen med Inga-Britt Ahlenius, Lisa Pelling och Viktor Barth-Kron.
Bombattentat och kallblodiga mord. Sverige har drabbats av en ny och brutal kriminalitet. Vad beror den på och vad bör göras? Hör polisen Fredrik Kärrholm och socialarbetaren Bettan Byvald möta Kvartals Staffan Dopping.
Fler avsnitt