Kvartals nyhetsbrev

Tack!

Välkommen som prenumerant på Kvartals nyhetsbrev.

Skip to content

.

En sommartimme med partiledaren

Kvartal har erbjudit alla riksdagspartier en timme på Kvartals poddplattform som de får göra vad de vill med. Enda villkoret är att partiledaren har huvudrollen och väljer fyra låtar. 

En sommartimme med partiledaren

Kvartal har erbjudit alla riksdagspartier en timme på Kvartals poddplattform som de får göra vad de vill med. Enda villkoret är att partiledaren har huvudrollen och väljer fyra låtar. 

En sommartimme6 september 2022

En sommartimme med Johan Pehrson

Laddar ...
Detta är avsnitt tre i vår valsatsning "En sommartimme med partiledaren". Vi erbjöd samtliga partier varsin timme hos Kvartal som de fick göra vad de ville med under förutsättning att partiledaren skulle ha huvudrollen och välja fyra låtar att spela i programmet. Liberalerna tillhörde de sex partier som tackade ja till erbjudandet. Och var dessutom ett av de fyra som i slutänden faktiskt levererade. Här är Johan Pehrsons sommartimme.

Fler avsnitt

En sommartimme8 september 2022

En sommartimme med Ebba Busch

Laddar ...
Detta är det fjärde och sista avsnittet i vår valsatsning "En sommartimme med partiledaren". Vi erbjöd samtliga partier varsin timme hos Kvartal som de fick göra vad de ville med under förutsättning att partiledaren skulle ha huvudrollen och välja fyra låtar att spela i programmet. Kristdemokraterna tillhörde de sex partier som tackade ja till erbjudandet. Programmet introduceras av partisekreterare Peter Kullgren. Här är En sommartimme med Ebba Busch.

En sommartimme4 september 2022

En sommartimme med Per Bolund

Laddar ...
Det här är den andra i serien "En timme med partiledaren". Kvartal erbjöd alla ledare för riksdagspartierna att göra en egen poddtimme i Kvartal. Sex av partiledarna antog erbjudandet, och här är den andra podden som en partiledare har fått utforma själv. Det är Miljöpartiets ena språkrör Per Bolund som är huvudperson, och som bisittare och samtalspartner har han bjudit in miljödebattören och tidigare politikern Anders Wijkman.

En sommartimme30 augusti 2022

En sommartimme med Ulf Kristersson

Laddar ...
I våras kontaktade Kvartal samtliga riksdagspartier med ett erbjudande som vi tyckte borde vara oemotståndligt: "Ni får en timme att använda helt fritt på Kvartals poddplattform. De enda villkoren är att partiledaren ska ha huvudrollen och att han eller hon väljer fyra låtar att spela i podden". Sex partier tackade ja medan två avstod. När det sedan i början av augusti var dags att leverera programmen blev det spännande. Skulle de faktiskt komma med något? Och hur skulle de i så fall använda sin timme? Moderaterna tillhör de fyra partier som höll vad de lovat och så här valde Ulf Kristersson att använda sin sommartimme.
Fler avsnitt

Redan prenumerant?
Testa Kvartal Total!
Första månaden gratis
Ingen bindningstid.
Till erbjudandet
Eller vill du bara läsa denna artikel?
Har du redan ett konto?
Skapa ett gratiskonto för att lyssna på Kvartals poddar helt kostnadsfritt
* Genom att skapa ett gratiskonto prenumererar du på vårt kostnadsfria nyhetsbrev – avsluta när du vill.