Kvartals nyhetsbrev

Tack!

Välkommen som prenumerant på Kvartals nyhetsbrev.

Skip to content
Krönika

En garanterat klimatneutral julklapp

Med början idag, söndag, kan vi locka med en julklapp som  i alla avseenden borde passa bra 2019. Den är utsläppsneutral, genererar varken transporter eller avfall, är närproducerad och av hög kvalitet. Och kanske viktigast av allt – den är något de flesta presumtiva julklappsmottagare fortfarande inte har. Så ta chansen och ge bort Kvartal till vänner och släktingar i jul.

Av Jörgen Huitfeldt | 1 december 2019
Jörgen Huitfeldt är chefredaktör på Kvartal.
ProfilLästid 2 min Skärmläsarvänlig
I korthet
Ni som får detta veckobrev ser vi som vår kärnpublik. Det är ni som är vår motsvarighet till prenumeranterna hos en traditionell tidning. Därför är vi mycket måna om er och noga med att ta till oss av den återkoppling ni skickar oss.

Den rytm som Kvartal har kommit in i sedan i våras motsvarar närmast  den hos en veckotidning. Men till skillnad från i en traditionell sådan publiceras inte allt innehåll vid samma tidpunkt en gång i veckan, utan pö om pö allt eftersom det är färdigt. Samtidigt kan man se detta veckobrev som publiceringen av ”Veckotidningen Kvartal”.

Säkerligen är ni många som – trots att ni finner innehållet intressant – inte alltid hinner läsa och lyssna på allt vi bjuder på under en vecka.  För er finns söndagsmorgonens utskick där ni i lugn och ro kan ta er genom veckobrevet för att läsa och lyssna på allt som intresserar er.
En annan skillnad mellan Kvartal och de gamla medieaktörerna är att vår marknadsföringsbudget är minimal. För att inte säga obefintlig. Trots det växer vi hela tiden och vi gör det genom den äldsta av metoder: Att ni som gillar oss helt enkelt rekommenderar andra i bekantskapskretsen att läsa och lyssna på Kvartal. På engelska kallas det som bekant word of mouth och knappast någon tillväxt kan kännas mer robust och vara mer hållbar i längden.
Med början idag, söndag, gör vi det möjligt att ge bort Kvartal som julklapp eller annan gåva. Hur kan man då ge bort något som är kostnadsfritt att ta del av? Det undrar säkert en och annan. Jo, som ni vet lever Kvartal på gåvor från er läsare och lyssnare och det ni då ger bort är helt enkelt en donation av valfri storlek. I samband med att ni sätter in er donation får ni en e-post med ett fint gåvobevis där namnet på mottagaren av gåvan samt beloppet kommer att framgå. (Se bifogad bild)

Ni som skänker 200 kr eller mer kan dessutom kostnadsfritt beställa ett ex vår tryckta upplaga av Kvartals best of för 2019. (Gäller så långt lagret räcker). Då har ni också ett fysiskt smakprov av Kvartal att lägga under granen, vilket inte är så dumt när man ger bort något.

Vill du komma till julkampanjen på en gång? Klicka här.

Ha en fridfull första advent.

Redan prenumerant?
Du har läst en olåst artikel från Kvartal
Prenumerera för att få ta del av alla texter och poddar från Sveriges vassaste mediehus.

Redan prenumerant?
Testa Kvartal Total!
Första månaden gratis
Ingen bindningstid.
Till erbjudandet
Eller vill du bara läsa denna artikel?
Har du redan ett konto?
Skapa ett gratiskonto för att lyssna på Kvartals poddar helt kostnadsfritt
* Genom att skapa ett gratiskonto prenumererar du på vårt kostnadsfria nyhetsbrev – avsluta när du vill.