Kvartals nyhetsbrev

Tack!

Välkommen som prenumerant på Kvartals nyhetsbrev.

Skip to content
Prova Kvartal Total i en månad helt gratis!
Prova Kvartal Total i en månad helt gratis!
Nytt från redaktionen

Det nya Kvartal har fått en flygande start

Jörgen Huitfeldt.

Efter en lång period av förberedelser lanserade vi den 25 oktober det nya Kvartal, och gensvaret har faktiskt varit helt överväldigande. Det är nu, fyra veckor efter lanseringen, tydligare än någonsin vilka hängivna och lojala läsare och lyssnare vi har.

 

Av Jörgen Huitfeldt | 22 november 2022
Jörgen Huitfeldt är chefredaktör på Kvartal.
ProfilLästid 2 min Skärmläsarvänlig
I korthet
Jag ska inte hymla med att det var med viss nervositet som vi för en månad sedan lämnade vår gamla modell och lanserade det nya Kvartal. Därför känner jag mig oerhört glad att nu kunna berätta att detta utifrån våra relativt höga förväntningar ändå måste beskrivas som en succé! 

Efter en lång tid av förberedelser lanserade vi den 25 oktober vår nya fina sajt, tillsammans med den prenumerationsmodell som vi tror kommer göra det möjligt för Kvartal att växla upp och producera ännu mer kvalitativ journalistik de kommande åren.

Och gensvaret har faktiskt varit helt överväldigande. Det är nu, fyra veckor efter lanseringen, tydligare än någonsin vilka hängivna och lojala läsare och lyssnare vi har.

Vad gäller tillflödet av prenumeranter har vi – eller rättare sagt ni – överträffat alla våra förväntningar. Det är därför ingen överdrift att säga att Kvartal nu har fått mycket goda förutsättningar att inta en ännu starkare och tydligare position på den svenska mediemarknaden. Tack!

Läs mer Visa mindre