Kvartals nyhetsbrev

Tack!

Välkommen som prenumerant på Kvartals nyhetsbrev.

Skip to content
Nytt från redaktionen

Det nya Kvartal har fått en flygande start

Jörgen Huitfeldt.

Efter en lång period av förberedelser lanserade vi den 25 oktober det nya Kvartal, och gensvaret har faktiskt varit helt överväldigande. Det är nu, fyra veckor efter lanseringen, tydligare än någonsin vilka hängivna och lojala läsare och lyssnare vi har.

 

Av Jörgen Huitfeldt | 22 november 2022
Jörgen Huitfeldt är chefredaktör på Kvartal.
ProfilLästid 2 min Skärmläsarvänlig
I korthet
Jag ska inte hymla med att det var med viss nervositet som vi för en månad sedan lämnade vår gamla modell och lanserade det nya Kvartal. Därför känner jag mig oerhört glad att nu kunna berätta att detta utifrån våra relativt höga förväntningar ändå måste beskrivas som en succé! 

Efter en lång tid av förberedelser lanserade vi den 25 oktober vår nya fina sajt, tillsammans med den prenumerationsmodell som vi tror kommer göra det möjligt för Kvartal att växla upp och producera ännu mer kvalitativ journalistik de kommande åren.

Och gensvaret har faktiskt varit helt överväldigande. Det är nu, fyra veckor efter lanseringen, tydligare än någonsin vilka hängivna och lojala läsare och lyssnare vi har.

Vad gäller tillflödet av prenumeranter har vi – eller rättare sagt ni – överträffat alla våra förväntningar. Det är därför ingen överdrift att säga att Kvartal nu har fått mycket goda förutsättningar att inta en ännu starkare och tydligare position på den svenska mediemarknaden. Tack!

Samtidigt som det löpande arbetet fortgår, precis som det gjort de senaste fem åren, tittar vi nu på nya sätt att utveckla journalistiken, och ser fram emot att inom kort återkomma med nya satsningar för dig som valt att prenumerera på Kvartal.

För ytterst är det för dig som vi gör det här, och jag lovar att vi aldrig kommer att ta ditt stöd för givet. Redan nu kan du som är prenumerant läsa alla våra låsta artiklar samt lyssna reklamfritt på poddarna – och ta del av extramaterial i slutet av Fredagsintervjun och Veckopanelen. Vi får ständigt nya inspel och tips från er som läser och lyssnar på Kvartal, och det hoppas jag att vi kommer fortsätta få.

När vi nu utformar det framtida innehållet i vår prenumeration Kvartal Total så är det förstås precis den typen av inspel vi behöver. Så fortsätt berätta för oss vad du tycker!

Och till dig som ännu inte har skaffat en prenumeration vill jag ge dig ett sista lanseringserbjudande, som endast gäller den här veckan:

Teckna en årsprenumeration på Kvartal Total för endast 699 kr (ordinarie pris 999 kr). Då ingår vårt nya lyxiga årsmagasin, som skickas hem till dig om bara några veckor! Teckna årsprenumeration här >

Jag hoppas att du vill vara med på nästa steg i Kvartals resa fullt ut.

Jörgen Huitfeldt
Chefredaktör

Redan prenumerant?
Du har läst en olåst artikel från Kvartal
Prenumerera för att få ta del av alla texter och poddar från Sveriges vassaste mediehus.

Redan prenumerant?
Testa Kvartal Total!
Första månaden gratis
Ingen bindningstid.
Till erbjudandet
Eller vill du bara läsa denna artikel?
Har du redan ett konto?
Skapa ett gratiskonto för att lyssna på Kvartals poddar helt kostnadsfritt
* Genom att skapa ett gratiskonto prenumererar du på vårt kostnadsfria nyhetsbrev – avsluta när du vill.