Kvartals nyhetsbrev

Tack!

Välkommen som prenumerant på Kvartals nyhetsbrev.

Skip to content

.

Veckopanelen

I Veckopanelen sammanfattar Kvartal den gångna veckan med hjälp av erfarna och skarpögda profiler från olika delar av samhället.

Veckopanelen

I Veckopanelen sammanfattar Kvartal den gångna veckan med hjälp av erfarna och skarpögda profiler från olika delar av samhället.

Veckopanelen12 september 2020

Det är ofattbart klumpigt. Man har gjort sig till ovän i alla läger.

Laddar ...
Dags att räkna Sveriges invånare, enligt både S och M. Vad betyder Löfvens ord om invandring och brottslighet? Och är det hets mot folkgrupp att bränna en bok? Veckopanelen med Inga-Britt Ahlenius, Lisa Pelling och Viktor Barth-Kron.

Fler avsnitt

Veckopanelen20 juli 2024

Huvuden kommer säkert att rulla

Laddar ...
Veckopanelen med Åsa Domeij, Hanne Kjöller och Lars Trägårdh under ledning av Staffan Dopping. Donald Trump blev vald till Republikanernas presidentkandidat och tycker sig ha Gud på sin sida. Joe Biden känner trycket att kliva av men vem blir kandidat om inte han? Ursula von der Leyen får ytterligare fem år som EU-kommissionens ordförande, och Sverige har en sommardebatt om en särskild turistskatt.

Veckopanelen29 juni 2024

Det var en vansinnig masspsykos

Laddar ...
Veckopanelen med Helena Dyrssen, Ashkan Fardost och Håkan A Bengtsson under ledning av Magnus Thorén. Wikileaksgrundaren Julian Assange åter i Australien som en fri man, men är han det som vinnare eller förlorare? SD vill bli skolpartiet med stort S, kan det locka liberaler till partiet? Problemen hopar sig för batterifabriken Northvolt och kampen mot inflationen är vunnen, hävdar regeringen. Underbetyg för svenska medier när det gäller bevakningen av Trump. Och är det röstfiske och polarisering som styret i Göteborg sysslar med, genom att bojkotta israeliska varor?

Veckopanelen20 juni 2024

Vi kan inte ha svenskar som åker till Iran

Laddar ...
Veckopanelen med Torbjörn Hållö, Dana Pourkomeylian och Thomas Gür under ledning av Magnus Thorén. Hur högt var priset som Sverige fick betala i fångutbytet med Iran? Innebar Ukrainakonferensen i helgen ett steg närmare fred? Konjunkturinstitutet tror på flera räntesänkningar i höst och krav från S-håll på åldersgränser för unga på sociala medier. Vad avslöjar den danska tv-dokumentären Den svarta svanen, som visar hur gängkriminella och på ytan anständiga affärsmän samarbetar i Danmark, om situationen i Sverige?

Veckopanelen15 juni 2024

Kan inte det här vara ett tryggt rum?

Laddar ...
Veckopanelen med Daniel Suhonen, Maria Wetterstrand och Henrik Jönsson under ledning av Magnus Thorén. Svenska gäng kopplar grepp om Nordnorge, SD-riksdagsman lämnar efter att ha tagit ton under partiets valvaka och vad får kaoset i fransk politik för betydelse för oss och för Europa? Surrogatmoderskap är på tapeten igen, L och KD hamnar under spärren i tung opinionsmätning och rusar Sverige nu åter rakt in i ett militärt samarbete med USA, som vi egentligen borde fundera mer kring?

Veckopanelen8 juni 2024

Folklistan var både låg- och högvattenmärket i valrörelsen

Laddar ...
Veckopanelen med Kajsa Dovstad, Elinor Odeberg och Ivar Arpi under ledning av Jörgen Huitfeldt. Vårdförbundet går "all in" på förkortad arbetstid men SKR håller hårdnackat emot. Vem viker sig först? Regeringen la till sist fram förslaget om att tillåta gårdsförsäljning av alkohol, och panelen utvärderar den valrörelse som nu är på väg att avslutas.
Fler avsnitt

Redan prenumerant?
Testa Kvartal Total!
Första månaden gratis
Ingen bindningstid.
Till erbjudandet
Eller vill du bara läsa denna artikel?
Har du redan ett konto?
Skapa ett gratiskonto för att lyssna på Kvartals poddar helt kostnadsfritt
* Genom att skapa ett gratiskonto prenumererar du på vårt kostnadsfria nyhetsbrev – avsluta när du vill.