Kvartals nyhetsbrev

Tack!

Välkommen som prenumerant på Kvartals nyhetsbrev.

Skip to content

.

Veckopanelen

I Veckopanelen sammanfattar Kvartal den gångna veckan med hjälp av erfarna och skarpögda profiler från olika delar av samhället.

Veckopanelen

I Veckopanelen sammanfattar Kvartal den gångna veckan med hjälp av erfarna och skarpögda profiler från olika delar av samhället.

Veckopanelen14 oktober 2023

I Sverige går vi inte ut och hurrar över att andra har blivit skadade

Laddar ...
Ofattbara grymheter begicks mot hundratals civila i södra Israel. Värre än IS, enligt flera rapporter. Hur svarar världen på Hamas terror?  Och varför reagerar en del palestinier med jubel över massakrerna i Israel, och hur är det att vara jude i världen idag? Veckopanelen om det som hände den senaste veckan och hur vi går vidare nu.

Fler avsnitt

Veckopanelen18 maj 2024

Det här är ju förtroendeskadligt åt alla håll

Laddar ...
Veckopanelen med Lisa Pelling, Catarina Kärkkäinen och Stefan Stern under ledning av Staffan Dopping. Hur är det med Sverigedemokraternas trollfabrik? Ett tag såg det ut som om Tidösamarbetet var hotat av Kalla Faktas avslöjanden, men vem trollar vem? Både Magdalena Andersson och Jimmie Åkesson talar om att det pågår en påverkansoperation. SD:s kommunikationschef anser att TV4 har satt en ny ribba för vad journalister kan göra. Dessutom om public service' framtid, brottsmisstanken mot fd rikspolischefen och tältläger på svenska universitet.

Veckopanelen11 maj 2024

Den frågan borde inte ha ställts

Laddar ...
Veckopanelen med Lars Calmfors, Anna-Karin Wyndhamn och Philip Botström under ledning av Staffan Dopping. Spänd stämning och massivt polisuppbåd i Malmö inför Eurovisionfinalen i Malmö. TV4 har infiltrerat Sverigedemokraterna, men vad var det som Kalla Fakta avslöjade? Riksbanken sänkte styrräntan, Vänsterpartiet sliter med sitt nya partiprogram, och Ryssland planerar attacker och sabotage i Europa.

Veckopanelen4 maj 2024

Polisen måste ha en viss kontroll på sina anställda – punkt

Laddar ...
Veckopanelen med Lasse Stjernkvist, Ashkan Fardost och Hanna Wagenius under ledning av Staffan Dopping. Om polisanställda som läcker hemlig information till gängkriminella, kravaller på USA-universitet, växande antisemitism, säkerheten vid ESC i Malmö och MP:s nya språkrör. Plus Magdalena Anderssons första maj-utspel om att utesluta EU-länder som nedmonterar demokratin, och regeringens förslag om att göra det lättare att utvisa utlänningar som dömts för brott.

Veckopanelen27 april 2024

Vi behöver kräva mer än bara upprördhet

Laddar ...
Veckopanelen med Helena Dyrssen, Torbjörn Hållö och Thomas Gür under ledning av Jörgen Huitfeldt. Uppdrag gransknings intervjuer med aktiva gängkriminella ger en unik inblick i deras skeva värld. USA:s hjälppaket är till sist på väg till Ukraina, men kommer det för sent? Och borde Kulturhuset i Stockholm be om ursäkt för sin ursäkt efter debatten om N-ordet?

Veckopanelen20 april 2024

Det hade varit starkare om
de röstat enligt hjärtat

Laddar ...
Veckopanelen med Daniel Suhonen, Henrik Jönsson och Maria Wetterstrand under ledning av Staffan Dopping. Till sist klubbade riksdagen nya könsbyteslagen, vad handlar striderna om? Hanif Bali och Mustafa Panshiri fick allmänheten att skänka 2,6 milj kr till mördade Mikaels familj. Landshövdingen i Stockholms län Anna Kinberg Batra pressas för sitt sätt att anställa en nära vän, och Socialdemokraterna kräver nödbroms för nya vinstdrivande skolor. 
Fler avsnitt

Redan prenumerant?
Testa Kvartal Total!
Första månaden gratis
Ingen bindningstid.
Till erbjudandet
Eller vill du bara läsa denna artikel?
Har du redan ett konto?
Skapa ett gratiskonto för att lyssna på Kvartals poddar helt kostnadsfritt
* Genom att skapa ett gratiskonto prenumererar du på vårt kostnadsfria nyhetsbrev – avsluta när du vill.