Veckopanelen
Veckopanelen

Det hemliga papperets regering

Hur ska Stefan Löfven klara uppgiften att hålla ihop sin nya regering? Och vad står det på papperet som Jonas Sjöstedt hänvisar till men inte vill visa? I Veckopanelen från Kvartal: Fredrik Haage, politisk chefredaktör på Smålandsposten, Kerstin Brunnberg, tidigare vd på Sveriges Radio och Marika Lindgren Åsbrink, utredare på LO.

publicerad 19 januari, 2019
Veckopanelen
- Lyssna -

Folk och försvars rikskonferens i Sälen har just avslutats. Temat har varit Sveriges säkerhet och hur den påverkas av omvärlden, inklusive Ryssland och Kina. Folk och försvar summeras i denna Veckopanelen Special med Annika Nordgren Christensen, försvarspolitisk expert, Patrik Oksanen, politisk redaktör Hudiksvalls tidning och Sverker Göranson, ordförande i Veteranförbundet och tidigare ÖB.

Publicerad den 16 januari, 2019
Veckopanelen
- Lyssna -

Vem ska man vara arg på om det blir en regering Löfven som lovat att genomföra borgerlig politik, undrar Daniel Suhonen från tankesmedjan Katalys i årets första veckopanel. Övriga panelister är Maria Abrahamsson, jurist och skribent och Karin Olsson, kulturchef på Expressen. Programledare: Staffan Dopping.

Publicerad den 12 januari, 2019